.Cosmetice Ayurvedice

SĂPUNURI  AYURVEDICE NATURALE  fără conservanţi şi aditivi chimici

Aceste săpunuri sunt preparate din plante naturale ayurvedice, sunt 100% naturale şi nu conţin substanţe chimice sau aditivi. Majoritatea acestora conţin un ulei extras din nuca de cocos, ulei ce are proprietăţi emoliente şi hrănitoare pentru piele. Nu contin grasime animala si nu au fost testate pe animale.

Mod de folosire: Pot fi folosite în mod regulat, înlocuind săpunurile clasice ce usucă pielea datorită Ph -ului acid pe care îl conţin.

Pret: 10 Ron/ bucata

Categorii:

CHANDRIKA  – SANTAL –  75 g.

Ingrediente: Ulei de nucă de cocos, ulei de palmier, ceară, extract de santal (santalum album).

 

MEDIMIX – Galben – 75 g.

Ingrediente: Ulei de nucă de cocos şi extractele a peste 25 de plante: ghimbir (zingiber officinalis), obligeană (acurus calamus), guggul (commiphora mukul), lemn dulce – rizom (glycyrrhyza glabra), cedru (cedrus deodara), coriandru (coriandrum sativum), susan negru – seminţe (nigella sativa).

MEDIMIX – Portocaliu – 75 g.

Ingrediente: Ulei de nucă de cocos şi extractele a peste 25 de plante: ghimbir (zingiber officinalis), vetiver (vetiveria zizanoides), lemn dulce – rizom (glycyrrhyza glabra), cedru (cedrus deodara), turmeric (curcuma longa), cuişoare (cyperus rotundus), ashwagandha (withania somnifera), coriandru (coriandrum sativum), chimion (cuminum cyminum), susan negru – seminţe (nigella sativa).

MEDIMIX – Verde – 75 g.

Ingrediente: Ulei de nucă de cocos şi extractele a peste 20 de plante: ghimbir (zingiber officinalis), vetiver (vetiveria zizanoides), lemn dulce – rizom (glycyrrhyza glabra), cedru (cedrus deodara), turmeric (curcuma longa), cuişoare (cyperus rotundus), ashwagandha (withania somnifera), coriandru (coriandrum sativum), chimion (cuminum cyminum), susan negru – seminţe (nigella sativa).

Momentan avem disponibile 4 categorii sapunuri:  Chandrika Santal, Papaya si cele 3 Medimix. Va multumim pt intelegere!

 

 

DHANWANTHARAM THAILAM – Ulei Ayurvedic pentru masaj

Ingrediente: Sida rettusa, Gmelina arborea, Premna serratifolia, Oroxylum indicum, Stereospermum sauveolens, Desmodium gangeticum, Pseudarthria viscida, Alpinia galanga, lapte de vacă, ulei de susan, etc.

Dhanwantharam este un ulei de masaj ayurvedic. Aplicând un ulei ayurvedic pe corp este ca şi cum ai injecta o substanţă medicinală în corp. Masajul ajută sângele să se absoarbă direct substanţele conţinute de ulei şi să vindece suprafaţa afectată (rana, leziunea).

Acţiune: Acest ulei aromat de masaj conţine plante medicinale valoroase şi este foarte popular în India. Are proprietăţi antiinflamatorii, analgezice, tonice nervine şi antireumatice. Este indicat pentru toate tipurile constituţionale, având puternice proprietăţi antioxidante, de reîntinerire a corpului şi a pielii, aducând imunitate mărită corpului. Este de asemenea un ulei fin ce este aplicat pe cap în tratamentele ayurvedice (Shirodhara).

Indicaţii:
Afecţiuni reumatice şi neurologice. Îngrijire pre şi post natală. Vindecă durerile artritice ale încheieturilor şi ale spatelui, reface forma membrelor deformate de afecţiunile reumatice.

IMPORTANT: Uleiul Dhanwantaram în amestec cu uleiul Valiya Narayana poate fi folosit de către practicanţii osteopatiei în modul următor. Se va încălzi uleiul şi se va masa locul care urmează a fi manipulat. După un masaj de câteva minute, timp în care uleiul pătrunde în piele şi corp, osteopatul poate face mişcări specifice pentru vindecare timp de 30-40 minute, deoarece acest amestec asigură o mişcare mică a articulaţiilor corpului. După aceea este indicat să se facă saună şi apoi un duş cald.

Mod de folosire: Aplicaţi pe corp şi masaţi timp de 10-15 minute. Faceţi un duş cu apă caldă după 15 minute.

Mod de prezentare: Flacon 200 ml

Medicina sportivă foloseşte diverse tipuri de uleiuri medicinale de masaj pentru a aduce mai multă flexibilitate corpului, cât şi pentru a trata leziunile apărute în timpul competiţiilor sportive. Amestecat cu Valiya Narayana, se obţine un ulei preţios iar sportivii din India îl folosesc pentru a-şi spori mobilitatea corpului, ungându-se la incheieturi, după care fac intens exerciţii de mobilitate până apare transpiraţia. Astfel uleiul ajunge la ligamente şi încheieturi hrănindu-le şi făcându-le mai flexibile.

Pret: 50 Ron/flacon

NALPAMARADI VELICHENA – Ulei Ayurvedic masaj

Ingrediente: Cynodon dactylon, Curcuma longa, Ficus benghalensis, Ficus religiosa, Ficus gibbosa, Ficus microcarpa, ulei de cocos.
Acţiune: Ulei de masaj cu efecte benefice asupra pielii şi a întregului corp. Prin masaj, în timp, face pielea suplă şi catifelată, regenerând-o şi hrănind-o într-un mod natural şi plăcut.
Indicaţii:Este un remediu excelent pentru afecţiunile pielii, refăcând ţesuturile afectate; arsuri ale pielii după o şedere prelungită la soare, mâncărime. Curăţă porii în profunzime şi redă elasticitatea pielii.

Mod de folosire: Ideal pentru masajul zilnic pe întregul corp şi pe cap.

Mod de prezentare: Flacon 200 ml.

Callicarpa macrophilla: Are proprietăţi racoritoare, aromate, astringente şi de reîntinerire asupra pielii. Este folosită în cazuri de transpiraţie abundentă, senzaţie de arsură la nivelul pielii, detoxifiere a sângelui, dureri la nivelul încheieturilor.
Rubia cordifolia: Are proprietăţi tonice, astringente şi antiseptice asupra pielii. Având calităţi antibacteriene, antiinflamatorii şi antialergice, planta este folosită în inflamaţii şi afecţiuni ale pielii.
Ficus benghalensis: Reduce inflamaţiile şi face pielea să-şi recapete strălucirea.

Pret: 50 Ron/flacon

sedativ.

Pret: 15 Ron/flacon

VALIYA NARAYANA THAILAM – Ulei Ayurvedic masaj

Valiya Narayana este un ulei de masaj ayurvedic. Aplicând un ulei ayurvedic pe corp este ca şi cum ai injecta o substanţă medicinală în corp. Masajul ajută sângele să se absoarbă direct substanţele conţinute de ulei şi să vindece suprafaţa afectată (rana, leziunea).
Medicina sportivă foloseşte diverse tipuri de uleiuri medicinale de masaj pentru a aduce mai multă flexibilitate corpului, cât şi pentru a trata leziunile apărute în timpul competiţiilor sportive. Valiya Narayana în amestec cu Dhanwantharam este un ulei preţios iar sportivii din India îl folosesc pentru a-şi spori mobilitatea corpului, ungându-se la incheieturi, după care fac intens exerciţii de mobilitate până apare transpiraţia. Astfel uleiul ajunge la ligamente şi incheieturi hrănindu-le şi făcându-le mai flexibile.
Ingrediente: 
Sida rettusa, Aegle marmelos, Stereospermum sauveolens, Asparagus racemosus, lapte de vacă, ulei de susan.
Indicaţii: 
Paralizii faciale, dureri musculare şi ale încheieturilor; – îmbunătăţeşte circulaţia în partea de jos a corpului; vene caricoase; – reface dezechilibrele cauzate de bătrâneţe; uşurează durerile artritice; – este extrem de eficace în afecţiunile reumatice şi în cazuri de pierdere a auzului. – folosit cu regularitate acest ulei ajută la procesul de producere a spermei la bărbaţi, vindecând sterilitatea. – este de folos şi în afecţiuni ale dinţilor şi limbii; – folosit ca tratament alternativ în scleroza multiplă.
Mod de folosire: 
Aplicaţi pe corp ulei încălzit şi masaţi timp de 10-15 minute pe cap şi pe corp. Faceţi un duş cu apă caldă după 15 minute. Intern: Se pot pune 2-3 picături în fiecare nară o dată pe zi.
Mod de prezentare: 
Flacon 200 m.

IMPORTANT: Uleiul Dhanwantaram în amestec cu uleiul Valiya Narayana poate fi folosit şi de către practicanţii osteopatiei. Se va încălzi uleiul şi se va masa locul care urmează a fi manipulat.
După un masaj de câteva minute, timp în care uleiul pătrunde în piele şi corp, osteopatul poate face mişcări specifice pentru vindecare timp de 30-40 minute, deoarece acest amestec asigură o mişcare mică a articulaţiilor corpului. După aceea este indicat să se facă saună şi apoi un duş cald.

Pret: 50 Ron/flacon

Pret: 35 Ron

MAAVILA (Dhatri) – Pasta de dinti ayurvedica naturala

 

Ingrediente: Extract de cardamon (Elettaria cardamomum), extract d eghimbir (zingiber officinalis), extract de scorţişoară (Cinnamomum zeylanicum), extract de neem (azadirachta indica), Camfor, extract defrunze de mango (Mangifera indica).

Actiune: Pasta de dinti Maavila are la baza o practica foarte veche din India, si anume, spalarea dintilor cu frunze de mango copt. Prin extractele din plante pe care le contine si a extractului de frunze de mango, Maavila ajuta la ingrijirea dintilor, a gingiilor si a intregii cavitati bucale. Prin utilizarea de 2 ori pe zi a acesteia vom obtine dinti sanatosi, gingii puternice lipsite de bacterii, o prospetime de durata a gurii si o respiratie placuta.

Mod de prezentare: Tub 80 g.

Pret: 12 Ron

Reclame

2 gânduri despre &8222;.Cosmetice Ayurvedice&8221;

    • Buna ziua, produsele noastre le puteti achizitiona doar prin comanda telefonica sau prin e-mail! Nu avem magazin real! Doar virtual! Toate cele bune si multa sanatate din partea echipei noastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s